همانطور که در مطلب قبل از یک مدل کابل فیبر نوری یعنی مدل تک حالته یا سینگل مود گفتیم، در این مطلب می خواهیم به معرفی بیشتر نمونه های این کابل بپردازیم. با ما همراه باشید. همچنین می توانید برای خواندن مطلب 2 مدل مهم فیبر نوری به مقاله ی قبلی مراجعه کنید.
مهمترین مشخصه های مدل های کابل فیبر نوری
در بخش قبلی به معرفی کابل سینگل مود پرداختیم. اکنون به دیگر ویژگی های این کابل پرداخته و به معرفی نمونه ی دیگر این کابل خواهیم پرداخت.
کابل سینگل مود یا تک حالته
جالب است بدانید که این مدل پس از کابل مالتی مود یا چند حالته ساخته شد. این کابل ها از جدیدترین و مدرن ترین نمونه های کابل موجود در بازار می باشند. کابل های سینگل مود می توانند تنها یک هسته را حمل کنند. در واقع طول نوری در همان طول خود کابل عبور می کند. تنها از لیزر به عنوان منبع نور استفاده می شود. همچنین، نورهایی که در الیاف این کابل وجود دارند، قابل روئیت نمی باشند.
همانطور که در مطلب قبلی نیز گفتیم، این کابل به دلیل حالت فیزیکی خود آسیب کمتری می بیند و به همین دلیل می توان از آن در برنامه ها و کارکردهایی که نیاز به اتصال در مسافت های طولانی تر است، استفاده گردد.
مهمترین نقطه ضعف این کابل، سخت جفت شدن می باشد.
کابل های مالتی مود
همانطور که از نام این محصول پیداست، این نوع الیاف این امکان را می دهد تا چندین حالت نور را در طول خود حرکت دهند. برای توضیح فیزیکی این کابل ها، آنها می توانند این کار را با داشتن قطر ضخیم تر هسته انجام دهند.
طول موج امواج نور در کابل های مالتی مود در طیف مرئی از 850 تا 1300 نانومتر قرار دارد.
همچنین باید اشاره کرد که بازتاب نور این کابل ها، متفاوت می باشد.
امیدواریم از مطلبی که در خصوص مهمترین مدل های کابل فیبر نوری برای شما آماده کردیم، راضی بوده باشید.