اخبار فروشگاه

فیبر نوری در صنعت برق چه نقشی دارد؟

در این مطلب بر آن هستیم تا به بررسی فیبر نوری در صنعت برق بپردازیم. با ما همراه باشید. همچنین پیشتر به بررسی چیستی کابل شبکه پرداختیم که می توانید با مراجعه به مطلب قبلی، این مقاله را بخوانید.

نقش فیبر نوری در صنعت برق چیست؟

روزانه صنعت برق با چالش های فراوان و اساسی رو به رو می باشد. تداخل الکترومغناطیسی تا افزایش دما؛ تاسیسات و ادارات برق برای فراهم کردن برق ایمن و مطمئن به خانه ها یا کارگاه ها، به سیستم های چندگانه ی متعددی نیاز دارند. به منظور محافظت از کارکنان در برابر ولتاژ بالای برق ضمن حفظ ارتباطات روشن، بسیاری از ادارات از کابل فیبر های نوری استفاده می کنند تا دستگاه ها را به سیستم های نظارت و کنترل خود متصل کنند.

مزایای فیبرهای نوری

به منظور غلبه بر موانع ارتباطات، از محصولات فیبرهای نوری با دستگاه های محافظت، نظارت و کنترل ارتباطات استفاده می شود. مقاومت درونی فیبرهای نوری EMI/RFI این کابل ها را برای محیط های الکتریکی سخت، مناسب کرده است.

از دیگر مزایای این کابل ها عبارت است از فیلد انتهایی اتصال آسان، با استفاده از OFS Crimps و سیستم Cleave Termination می باشد. همچنین آزمایش آسان با نور قابل مشاهده، کابل مقائم در برابر آسیب و ضربه و جداسازی الکتریکی. حوادثی مانند گسل های زمینی یا جریان های بسیار زیاد می تواند باعث اختلاف در پتانسیل الکتریکی از یک منطقه تا منطقه ی دیگر شود. این تغییر در پتانسیل می تواند به تجهیزات و حتی انسان ها آسیب برساند. فیبرهای نوری ایزوله ی الکتریکی لازم را برای کاهش شدید خطرات برای افراد و تجهیزات فراهم می کند.

این مطلب را هم حتما مطالعه کنید
2 نکته مهم در کار با کابل شبکه

نقش رله ها

از رله برای احساس شرایط الکتریکی استفاده می شود و بلافاصله از یک شکننده را قطع می کند تا از جان افراد محافظت می کند. ترکیبی از رله و فیبرهای نوری، علائم درونی فراهم می کند که رله می تواند در سرویس برای آزمایش های دوره ای، بدون وقفه بماند.

اگرچه عملکرد ابتدایی رله محافظت از ماهیت است، رله شامل کنترل اتوماتیک برای بازیابی سرویس، اندازه گیری و گزارش های اندازه گیری درخواستی، گزارش های وقایع پی در پی و گزارش های وقایع با نوع خطا، موقعیت و عکس های فوری داده های اوسیلوگرافیک، می باشد.

فیبر نوری

محافظت از موتورها و خطوط برق

تولید کنندگان موتور الکتریکی، موج یاب های مقاوم در برابر دما را در موتورهایشان جای گذاری کرده تا دمای سیم پیچی های برقی را احساس کنند. پورت های RTD در فیبرهای نوری ساخته شده تا به رله ی محافظ موتور با استفاده از کابل فیبرهای نوری متصل شود.

امیدواریم از مطلبی که در خصوص فیبر نوری در صنعت برق برای شما نوشتیم، راضی بوده باشید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − 10 =