اخبار فروشگاه

مهمترین مشخصه های فیبر نوری

فیبر نوری

در این مطلب بر آن هستیم تا از مهمترین مشخصه های فیبر نوری برای شما بگوییم. با ما همراه باشید. فیبرهای نوری که برای ارتباط استفاده می شود از سیلیکا ساخته شده است. این نمونه، اصلی بوده و مادون قرمز طیف نوری کمتری دارد. فیبر نوری متشکل از هسته و مغزی استوانه ای بوده که از روکش فلزی کمی شکننده تر و ضعیف تر می باشد. این تفاوت در ضریب انکسار به فیبر ویژگی های لازم برای هدایت نور را می دهد. ضریب انکسار مغزی و روکش فلزی از سیلیکای اصل و خالص با اتصال قطعات کوچک مواد ناخالص، تغییر پیدا می کند.

پوشش فیبر نوری

فیبر نوری با لایه ای از پوشش و روکش محافظت شده است. این لایه ی پوششی و محافظتی معمولا آکریلاتی بوده و گاهی از پوشش سیلیکونی برای فیبرها استفاده می شود. فیبرهای تکی پس از لایه ی پوششی در محل سوراخ، مجراها، بافت ها یا نوارهای فلزی برای تشکیل واحد ها قرار می گیرند. که این عمل در کنار یکدیگر قرار گرفته تا مغزی کابل را تشکیل دهند. لایه های محافظتی و پوششی بسیاری با توجه به کارکردهای آنها، برای تشکیل کابل اضافه می شوند.

کارکرد ها

اولین و اصلی ترین کارکرد فیبرهای نوری این است که از فیبرها در مقابل آسیب و خرابی طی نصب و استفاده، محافظت کنند. ساختار فیبرهای نوری می تواند به موردهای زیر تقسیم می شود:

ساختار 1:

تمامی عایق کابل ها قوی و محکم بوده یا لایه های پوششی همگی عایق می باشند.

ساختار 2:

کابل هایی که در آن از مواد فلزی استفاده شده، قوی و محکم بوده یا عایق داشته یا هر دو مورد را با همدیگر دارد.

ساختار کابل ها چگونه باشد؟

ساختار کابل های فیبرهای نوری باید به گونه ای باشد که بتواند فیبرها را از ضربه محافظت کند.

چراکه فیبرهای کابل های فیبر نوری به صوت پلاستیکی از بین نمی روند و قابلیت کمی در جذب انرژی دارند.

این مطلب را هم حتما مطالعه کنید
2 مدل مهم فیبر نوری

 

برای خرید فیبر نوری می بایست با انواع و مدل ها و کارکردهای این کابل ها آشنا بود. در ادامه به برخی از این مدل ها اشاره خواهیم کرد اما در ابتدا از کارکردهای این کابل ها خواهیم گفت.

کابل فیبر نوری متشکل از یک یا چند رشته  شیشه ای می باشد که هر کدام باریک تر از تار موی انسان می باشد. مرکز هر کدام از این رشته ها مغزی نام دارد، که راهی برای انتقال نور فراهم می کند. مغزی با لایه های شیشه ای که روکش فلزی نام دارد احاطه شده اند. روکش فلزی نور را بازتاب می کند تا از کم شدن سیگنال جلوگیری کرده و به نور اجازه می دهد تا از طریق پیچ های درون کابل، عبور کند.

برای خرید فیبر نوری دو نمونه وجود دارد. این نمونه ها عبارتند از: تکی و نمونه ی چندگانه.

فیبرهای تکی از رشته های شیشه ای باریکتر و لیزر برای تولید نور استفاده می کند، درحالیکه کابل های فیبرهای چندگانه از ال ای دی استفاده می کنند.

فیبرهای نوری تکی شبکه ای از تکنیک موج های چند برابر استفاده می کنند تا ترافیک اطلاعات و داده ها را که رشته ها حمل می کنند، بالا ببرد. موج های چند برابر به نور در طول موج های مختلف این امکان را می دهد تا ترکیب و بعدا جدا شود. با این فرآیند به صورت موثر جریان های ارتباطی را از طریق پالس های تکی نور، انتقال می دهد.

مزیت های خرید فیبر نوری

مزیت هایی که برای  خرید فیبر نوری وجود دارد عبارتند از:

کابل های فیبر نوری قابلیت های بالایی دارند. پهنای باند شبکه ای که هر کابل فیبر نوری می تواند حمل کند بسیار بیشتر از کابل مسی با ضخامت مشابه می باشد.

به دلیل آنکه نور می تواند مسافت طولانی را بدون از دست دادن قدرت و موج خود طی کند، نیاز به تقویت کننده دراین کابل ها کمتر حس می شود.

این مطلب را هم حتما مطالعه کنید
فیبر نوری در صنعت برق چه نقشی دارد؟

مدل های مختلف فیبر نوری

برای خرید فیبر نوری ، مدل های مختلفی وجود دارد. از میان این مدل ها می توان به نمونه های زیر اشاره کرد:

کابل 12 کور نکسانز فرانسه، سینگل مود یا تکی و کابل 12 کور نکسانز مالتی مود یا چندگانه.

از نمونه هایی که برای خرید فیبر نوری می توان نام برد، کابل کور 72سینگل مود و کابل 48 سینگل مود.

کابل فیبر نوری

فروش فیبر نوری به دلیل کارکردها و کاربردهایی که دارد، رونق گرفته است. از جمله ی این کاربردها که بر فروش فیبر نوری تاثیر بالایی گذاشته می توان به موارد زیر اشاره کرد:

دلایل رونق گرفتن فروش فیبر نوری چه می باشد؟

تلفن

تماس در درون کشور یا با خارج از کشور کار ساده ای نمی باشد. با استفاده از کابل های فیبر نوری می توان به سرعت و راحتی تماس و ارتباط برقرار کرد و بدون هیچ پارازیت یا خشی، تماس انجام شود.

شبکه ی رایانه

اتصال شبکه بین رایانه ها در یک ساختمان یا نزدیک ترین ساختمان ها با استفاده از کابل فیبر نوری راحت تر شده است. با استفاده از این کابل ها، کاربران متوجه خواهند شد که انتقال داده ها و اطلاعات و فایل ها چگونه آسان تر خواهد بود.

خدمات درمانی و دندان پزشکی

از دیگر کارکردهایی که بر فروش فیبر نوری تاثیر به سزایی داشته، خدمات درمانی و دندان پزشکی است. کابل های فیبر نوری به صورت گسترده و وسیع در زمینه ی خدمات درمان و دندانپزشکی کاربرد دارد. کابل فیبر نوری یکی از مهمترین ابزارها در جراحی می باشد. این کابل ها به اندوسکوپی معروف هستند.

بازرسی مکانیکی

از کابل فیبر نوری در بازرسی و بررسی قطعات سخت، بسیار استفاده می شود.

استفاده از کابل فیبرهای نوری در ارتش

در تجهیزات و صنایع دفاعی و ارتش از کابل های فیبرهای نوری برای انتقال سیگنال و ارتباط استفاده می شود، این کارکرد بعلاوه ی قابلیت و توانایی فراهم کردن سنجش دما می باشد. این کابل ها به دلیل وزن سبک و اندازه ی کوچکتری که دارند، مزیت های فراوانی دارند.

این مطلب را هم حتما مطالعه کنید
قیمت کابل شبکه

 

به دلایل ذکر شده، فروش فیبر نوری در جهان و سال های اخیر، رونق فراوان داشته است.

فیبر نوری

در بخش های قبلی به توضیح مشخصه ها، ویژگی ها و کارکردهای فیبر نوری پرداختیم. در این بخش می خواهیم به بررسی چند نمونه از این کابل ها و قیمت فیبر نوری بپردازیم. با ما همراه باشید.

قیمت فیبر نوری در بازارهای جهانی و ایران

قیمت فیبر نوری تحت تاثیر عوامل متعددی است. از جمله ی این عوامل می توان به نوع مدل ها اشاره کرد. در ادامه به چند نمونه قیمت فیبر نوری اشاره خواهیم کرد:

کابل فیبر نوری g652d  1 کیلومتری با 144 رشته مالتی مود با توجه به مسافت کیلومتر در سایت Alibaba با قیمت های زیر به فروش می رسد:

از 10 تا 49 کیلومتر: 525.00 دلار

از 50 تا 99 کیلومتر: 515.00 دلار

از 100 کیلومتر به بالا: 500.00 دلار

قیمت فیبر نوری برای هر متر از 0.20 دلار شروع شده و تا 0.60 دلار به فروش می رسد.

فیبر نوری چند رشته ای برای اتصال به دستگاه از 1 تا 99 کیلومتر با حدود قیمت 120.00دلار و بالای 100 کیلومتر با حدود قیمت 40.00 دلار به فروش می رسد.

قیمت کابل فیبر نوری در ایران

کابل فیبر نوری اینفیلینک در 12 کوری و مالتی مود یا چندگانه با قیمت 18500 تومان به فروش می رسد.

همچنین این مدل با FR51X12-2 با حدود قیمت 44 هزار تومان به فروش می رسد.

کابل فیبر نوری زرد تکی، 3.0میلی متر با توجه به متر درخواستی در حدود قیمت 20.000 هزار ریال به فروش می رسد.

کابل های 50/125 فیبر نوری چندگانه در هر متر 22.000 هزار ریال به فروش می رسد.

می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کابل ها و قیمت فیبر نوری با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − پنج =