در این مطلب بر آن هستیم تا به بررسی 5 کاربرد مهم فیبر نوری بپردازیم. با ما همراه باشید. همچنین می توانید برای خواندن مطلب 4 مزیت فوق العاده کابل شبکه لگراند به مقاله ی قبلی مراجعه کنید.
فیبر نوری چه کاربردهایی دارد؟
کابل های نوری را می توان به عنوان یک موج بر دی الکتریک پنداشت که در فرکانس های نور کار می کند. اگر دستگاه یا لوله خم یا از انرژی تابشی قطه شود، موج بر اتفاق افتاده است.
انرژی الکترومغناطیسی از طریق آن به صورت نور عبور می کند. انتشار نور با یک موج بر می تواند از نظر مجموعه ای از موج های الکترومغناطیسی هدایت شونده همراه باشد که با مود یا حالت های موج بر معروف می باشند.
کاربردهای کابل های نوری
از کابردهای این کابل می توان به موارد زیر اشاره کرد:
اینترنت
این کابل ها حجم وسیعی از اطلاعات را با سرعت بالایی جا به جا و انتقال می دهند. به همین دلیل از این تکنولوژی به صورت گسترده در کابل های اینترنتی استفاده می شود. در مقایسه با سیم ها و کابل های مسی قدیمی، این کابل ها حجم کمتری دارند، سبک وزن هستند و از انعطاف بالا برخوردار می باشند و همچنین اطلاعات بیشتری را می توانند حمل کنند.
کابل های تلویزیونی
استفاده از کابل های نوری در دهه ها اخیر رشد فراوانی داشته است. این کابل ها برای انتقال سیگنال های تلویزیون های جدید و با کیفیت بسیار ایده آل می باشند. چراکه پهنای باند و سرعت بیشتری دارند. همچنین، این کابل ها در مقایسه با کابل های مسی قدیمی ارزان تر و کاربردی تر می باشند.
کابل تلفن
تماس های تلفنی در داخل و یا خارج از کشور همیشه آسان نبوده است. با استفاده از این کابل های ارتباطی، می توان سریع تر تماس را برقرار و مکالمه ای راحت بدون هیچگونه قطعی یا خش خشی داشت.
کابل های شبکه ی کامپیوتری
با استفاده از این کابل ها راحت تر و آسان تر می توان بین رایانه هایی که در یک ساختمان و یا ساختمان های همجوار وجود دارد، شبکه سازی کرد. با استفاده از کابل های نوری کاربران می توانند شاهد کاهش زمان نقل و انتقال داده ها و اطلاعات شوند.
کاربردهای نظامی و هوا و فضا
با توجه به حجم وسیع و گسترده ی داده هایی که در ارتش یا مناطق نظامی می بایست جا به جا کرد، کابل های نوری ایده آل ترین و بهترین راه حل برای انتقال این حجم زیاد از اطلاعات تلقی می شوند.
امیدواریم از مطلبی که در خصوص 5 کاربرد مهم فیبر نوری برای شما نوشتیم، راضی بوده باشید.