اخبار فروشگاه

3 مزیت مهم استفاده از روکش های مسی برای فیبر نوری

کابل فیبر نوری

آیا می دانید کابل های فیبر نوری دارای چه نوع روکش هایی هستند؟ این نوع کابل ها اغلب دارای روکش های مسی می باشند.

در مطالب قبلی شما را با برخی از مهم ترین مشخصات آداپتور و پچ کورد فیبر نوری آشنا کردیم. در ادامه همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری در این زمینه به دست آورید.

فیبر نوری

مزیت های استفاده از روکش های مسی برای کابل فیبر نوری

پهنای باند وسیع

همانطور که می دانید سیم های مسی بیشتر برای انتقال صوت با پهنای باند محدود مورد استفاده قرار می گیرند. اما اگر برای کابل های فیبر نوری که پهنای باند وسیعی دارند از روکش های مسی اسفاده شود در سرعت و عملکرد بهتر کابل بسیار موثر خواهد بود.

سرعت سریع تر

کابل های فیبر نوری دارای هسته ایی مرکزی برای انتقال دیتا ها می باشند. این هسته مرکزی با سرعت بسیار بالایی می تواند انتقال اطلاعات و سیگنال ها را انجام دهد.

فواصل طولانی تر

کابل های فیبر نوری انتقال داده ها را تا فواصل بسیار طولانی انجام می دهد سیم های با روکش های مسی می توانند فواصل طولانی را برای برقراری ارتباط فراهم کنند.

کابل هایی با روکش های مسی باریک تر و محکم تر می باشند.

در مقایسه با سایر سیم ها کابل هایی که دارای روکش های مسی هستند بسیار محکم و باریک اند. همچنین وزن آن ها نیز سبک تر است. کابل های مسی در برابر هر گونه آسیب، بریده شدن و ترک خوردن بسیار با دوام می باشند. به همین خاطر برای روکش کردن فیبر نوری بسیار کاربردی می باشند.

این مطلب را هم حتما مطالعه کنید
کابل فیبر نوری آسیب دیده چه نشانه هایی دارد؟

علاوه بر تمامی موارد فوق می توان گفت که انتخاب روکش های مسی می تواند یکی از بهترین تصمیماتی باشد که تولید کنندگان کابل فیبر نوری می گیرند. این استفاده از روکش های مسی باعث می شود تا کابل در تمامی شرایط آب و هوایی در گرما و سرما و همچنین رطوبت بسیار مقاوم باقی بماند و انتقال داده ها را به خوبی انجام دهد.

روکش و پوشش کابل های فیبر نوری از متریال های مختلفی ساخته شده است. مهم است که هنگام انتخاب سازگاری با اتصالات و محیط برنامه، نوع روکش را در نظر بگیرید.

رنگ کد روکش کابل

مطابق با EIA / TIA 598، کد رنگ کابل فیبر نوری کدهای رنگی روکش را برای انواع مختلف فیبر (SMF یا MMF) تعیین می کند. برای کابل های تک حالت، رنگ روکش معمولاً زرد است. در حالی که برای کابل چند حالته، رنگ روکش می تواند نارنجی (کابل OM1 OM2)، Aqua (کابل OM3) و بنفش (کابل OM4) باشد. برای کابل های خارجی، رنگ استاندارد ژاکت سیاه است.

درجه مقاومت روکش در برابر آتش

به طور معمول، هشت سطح مقاومت در برابر آتش برای هر دو کابل غیر رسانا و رسانا مشخص شده توسط NEC (کد برق ملی) وجود دارد. کلیه کابل های فیبر نوری داخلی باید به طور صحیح علامت گذاری شده و نصب شوند.

(1) منطقه پلنوم یک فضای ساختمان است که برای جریان هوا یا سیستم توزیع هوا (سقف سقوط و طبقه های بلند شده) مورد استفاده قرار می گیرد.

(2) منطقه بالاتر یک سطح باز است که به صورت عمودی از طریق یک یا چند طبقه حرکت می کند.

این مطلب را هم حتما مطالعه کنید
تاثیر فیبر نوری بر فناوری بلاکچین

(3) یک منطقه با هدف کلی، کلیه نواحی دیگری است که پلنوم در همان طبقه قرار دارد.

مقایسه OFNP  و  OFNR

همانطور که گفته شد، OFNP و OFNR دو نوع کابل فیبر نوری هستند که در ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرند. کابل های OFNP از مقاومت بالایی در برابر آتشسوزی برخوردار می باشد. این بالاترین کابل نوری درجه بندی آتش است و هیچ نوع کابل دیگر نمی تواند به این درجه دست پیدا کند.

بنابراین این کابل ها بیشتر در مناطق پلنوم نصب می شوند. در حالی که مقاومت کابل های OFNR به اندازه OFNP خوب نیست. از کابلهای پلنوم OFNP می توان به عنوان جایگزین برای کابلهای OFNR استفاده کرد.

برای تهیه بهترین انواع کابل فیبر نوری با کارشناسان ما در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 5 =