آیا می دانید منبع تغذیه سوئیچینگ چیست این منبع ها دارای چه ویژگی هایی می باشند؟
در مطالب قبلی شما را با کابل فیبر نوری آسیب دیده آشنا کردیم. در ادامه همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری در خصوص منبع تغذیه سوئیچینگ به دست آورید.
حذف نویز یا EMI می تواند هنگام طراحی منبع تغذیه برای بردهای الکترونیکی یک چالش جدی ایجاد کند. در حالی که کاهش نویز ممکن است برای طراحی منبع تغذیه خطی مسئله مهمی نباشد ، نویز ذاتی ایجاد شده توسط سوئیچینگ دستگاهها هنگام طراحی مدارهای منبع تغذیه سوئیچینگ بسیار مورد توجه است. خوشبختانه ، این مشکل را می توان به اندازه کافی کاهش داد همانطور که در پرسش های متداول منبع تغذیه سوئیچینگ زیر توضیح داده شده است.
منبع تغذیه سوئیچینگ چیست ؟
منبع تغذیه سوئیچینگ یکی از دو نوع اصلی طراحی منبع تغذیه است که در محصولات الکترونیکی مورد استفاده قرار می گیرد. این منابع تغذیه با استفاده از سوئیچینگ دقیق مشخص می شوند که به طرح ها اجازه می دهد تا DC را به DC ، DC به AC ، AC به DC و تبدیل فرکانس را در خود جای دهند.
تفاوت بین منبع تغذیه سوئیچینگ و SMPS چیست؟
تحقیق و توسعه منابع تغذیه که از “سوئیچینگ” برای بهبود بهره وری نسبت به منابع تغذیه خطی معمولی استفاده می کردند ، به دهه 1950 برمی گردد با دستگاههای اولیه که از لوله های خلا استفاده می کردند. با این حال ، اولین استفاده از واژه “منبع تغذیه حالت سوئیچ” در سال 1976 توسط هوارد اسکات از RCA انجام شد. امروزه اصطلاحات “منبع تغذیه سوئیچینگ” و “منبع تغذیه حالت سوئیچ” (SMPS) عموماً مترادف به کار می روند.
چه نوع اجزای سوئیچینگ در منابع تغذیه سوئیچینگ استفاده می شود؟
برخلاف منابع تغذیه خطی که معمولاً از دیودها استفاده می کنند ، SMPS ها از سوئیچینگ دقیق برای کنترل عملکرد چرخه وظیفه استفاده می کنند. بنابراین ، ترانزیستورهایی که امکان کنترل بیشتر را فراهم می کنند ، اغلب مورد استفاده قرار می گیرند.
منابع تغذیه سوئیچینگ در کجا استفاده می شود؟
منبع تغذیه سوئیچینگ در سیستم های دیجیتالی مانند دستگاه های مخابراتی ، تجهیزات محاسباتی ، تجهیزات صوتی ، شارژرهای تلفن همراه ، دستگاه آزمایشات پزشکی ، تجهیزات جوشکاری قوس الکتریکی و شارژرهای خودرو استفاده می شود.
آداپتور منبع تغذیه سوئیچینگ چیست ؟
منابع تغذیه در اصل مبدل هستند. به طور معمول ، آنها یک یا چند پارامتر را از منبع تغذیه به نوع پارامتر و سطح مورد نیاز بار یا مدار متصل تبدیل می کنند. یک آداپتور منبع تغذیه امکان استفاده از منبع تغذیه ای را فراهم می کند که خروجی آن به طور خاص برای ورودی مورد استفاده طراحی نشده است. طرح های منبع تغذیه ممکن است فقط از مدار تبدیل یا شامل مدارهای تبدیل و آداپتور روی همان برد تشکیل شده باشد.
انواع طراحی منبع تغذیه سوئیچینگ چیست ؟
رایج ترین انواع طراحی برای تغییر منبع تغذیه عبارتند از:
- باک
- تقویت کننده
- رو به جلو
- فلیبک
- فشار کشش
- پل نیم
- پل کامل
مهمترین چالش ها در هنگام طراحی تابلوهای تغذیه سوئیچینگ چیست ؟
کنترل دقیق عملکرد سوئیچینگ یک الزام اساسی در طراحی کلیدهای تغذیه است. با این حال ، این عمل سوئیچینگ فرکانس و نویز بالایی ایجاد می کند. برای PCBA ها ، فرکانس های RF پایین نگران کننده نیست. با این حال ، جهت طراحی تخته با سرعت بالا ، باید ملاحظات خاصی مانند طول و خاتمه ردیابی ، امپدانس تخته و نوع مواد مورد توجه قرار گیرد.
چگونه می توانید سر و صدا در سوئیچینگ مدارهای منبع تغذیه را کاهش دهید؟
حذف کامل نویز یا EMI از طراحی منبع تغذیه شما عملاً قابل دستیابی نیست. در عوض ، هدف کاهش نویز تا حد امکان برای به دست آوردن سازگاری الکترومغناطیسی است. در این مرحله ، برد منبع تغذیه شما نه تنها همسایه خوبی برای دستگاه های الکترونیکی مجاور است ، بلکه میزان EMI روی برد شما نیز بر عملکرد آن تأثیر منفی نمی گذارد. برخی از بهترین شیوه ها برای کاهش سر و صدا در PCBA عبارتند از: علاوه بر این ، یکی از مهمترین ملاحظاتی که بر اهداف عملکرد شما در بارهای متصل تأثیر می گذارد ، فیلترینگ است.
مهمترین عوامل برای طراحی و ساخت PCBA های منبع تغذیه سوئیچینگ چیست ؟
SMPS ها در طیف گسترده ای از برنامه ها استفاده می شوند. با این حال ، عوامل زیر معمولاً هنگام ایجاد تابلوهای تغذیه سوئیچینگ نیاز به توجه ویژه ای دارند.
بهینه سازی توسعه منبع تغذیه سوئیچینگ توسعه PCBA
از تکنیک های خوب طراحی فیلتر استفاده کنید
موادی را برای انتشار سیگنال با سرعت بالا انتخاب کنید
عرض و طول مناسب ردیابی را انتخاب کنید
از تکنیک های مناسب سیگنال ، برد ، شاسی و زمین استفاده کنید
قوانین و دستورالعمل های DFM و DFA CM خود را دنبال کنید
برای خرید بهترین انواع منبع تغذیه سوئیچینگ با کارشناسان ما با شماره ۳۳۹۹۲۸۶۸ ۰۲۱ تماس بگیرید.