اخبار فروشگاه

هر آنچه در مورد پچ کورد فیبر نوری باید بدانید.

پچ کورد

همانطور که می دانید پچ کورد فیبر نوری یکی از مهم ترین تجهیزاتی است که در انتقال اطلاعات و دیتا ها مورد استفاده قرار می گیرد.

در مطالب قبلی شما را با برخی از مهم ترین ویژگی ها و مشخصات آداپتور فیبر نوری اشنا کردیم. در ادامه با ما همراه باشید تا در مورد پچ کورد فیبر نوری اطلاعات بیشتری در اختیارتان قرار دهیم.

پچ کورد فیبر نوری

پچ کورد فیبر نوری چیست؟

مراکز داده و شبکه هایی که از آنها پشتیبانی می کنند، به بخشی جدایی ناپذیر در هر تجارت تبدیل شده اند. برنامه های نرم افزاری که عملکردهای مهم ماموریت را در محیط های بسیار کارآمد و 24 ساعته حفظ می کنند، به سیستم های کابل کشی ساختاری بسیار مهندسی شده متکی هستند تا بتوانند کلود ها را به هر کاربر وصل کنند. کابل کشی ساختاری، بنیادی است که از مراکز داده پشتیبانی می کند.

اگرچه کابل کشی ساختاری به اندازه سیستمهای UPS با دیزل محرک یا سیستمهای خنک کننده آدیاباتیک، جذاب نیست، اما در پشتیبانی از کلود ها نقش بسزایی دارد. یکی از مؤلفه های مهم کابل کشی ساختاری که اغلب نادیده گرفته می شود پچ کورد می باشد.

اغلب اوقات، پچ کورد به صورت اتفاقی خریداری می شوند و در آخرین لحظه نصب می شوند. اما نوع یک پچ کورد مناسب می تواند عملکرد شبکه شما را بهبود بخشد. طراحی مناسب، مشخصات، ساخت، نصب و نگهداری مداوم سیستم های پچکورد می تواند این اطمینان را حاصل کند که شبکه شما تا حد امکان به روز و سریع می باشد.

مشکل در تنظیمات پچ کورد می تواند مشکلاتی را برای شرکت های هوا پیمایی و یا هتل ها در هنگام رزرو مشتریان به همراه داشته باشد.

این مطلب را هم حتما مطالعه کنید
پچ کورد فیبر نوری را چطور تمیز کنیم؟

کابل پچ کابل دارای دو کانکتور در هر دو انتها است (نوع اتصال تابعی از کاربرد آن است). پچ کورد فیبر نوری گاهی جامپر نامیده می شود.

پچ کورد فیبر نوری بخشی از شبکه محلی (LAN) هستند و برای اتصال سوئیچ های شبکه به سرورها، پورتال های ذخیره سازی و نظارت (نقاط دسترسی به ترافیک) استفاده می شوند. آنها بخشی جدایی ناپذیر از سیستم کابل کشی ساختاری محسوب می شوند.

این نوع کابل ها از مس یا با مس جامد یا رشته ای ساخته می شوند. به دلیل از بین رفتن سیگنال احتمالی، طول ها به طور معمول کوتاه تر از کابل های اتصال هستند.

استفاده از پچ کورد بسیار رایج است. با این حال، ویژگی های فنی پچ کورد فیبر نوری نقش مهمی در انتقال سیگنال های داده ای دارد.

این نوع تجهیزات کابلی با یک کانکتور در هر دو انتها می باشد. برای اتصال یک دستگاه شبکه به دستگاه شبکه دیگر استفاده می شود. به عنوان مثال، برای اتصال پورت سوئیچ یا سرور به سیستم کابل کشی وصل می گردد.

پچ کورد می تواند دارای روکش کابل مسی باشد که اتصال RJ45، TERA یا GG45 در هر دو انتهای آن موجود می باشد. البته توجه داشته باشید که نسخه های ترکیبی وجود دارد که انواع مختلفی از اتصالات در انتهای آنها وجود دارد. پچ کورد های مسی نیازی به محافظت و نگهداری های خاص ندارند چرا که دوام و استحکام آن ها بسیار بالا می باشد.

در دیتاسنتر، از تارهای وصله ای برای اتصال تجهیزات در یک قفسه یا محوطه به تجهیزات در قفسه دیگر همان قفسه یا تجهیزات روی قفسه یا محفظه متفاوت استفاده می شود. استفاده از آنها در مرکز داده همه جا فراگیر است و برای بهینه سازی عملکرد تجهیزات و شبکه بسیار مهم است.

این مطلب را هم حتما مطالعه کنید
مقایسه کابل کواکسیال با کابل RCA

کابل های مسی، مانند هر کابل دیگری، آسیب پذیری های مختلفی دارند. میزان خطای بین آن ها می تواند باعث تغییراتی در انتقال داده ها شود، و یا کند کردن عملیات رایانه ، جلوگیری از انتقال سیگنال یا حتی تغییر سیگنال های داده در حالی که اندازه گیری های الکتریکی مختلفی وجود دارد که می تواند نشانگر بروز خطاهای بیت باشد.

علاوه بر این، هنگامی که سیگنال “کند” می شود و باعث ضعیف شدن انتقال می گردد، آدرس سیگنال می تواند مشکل ساز شود. ورود سیگنال نیز یک مشکل است، زیرا RFI (تداخل فرکانس رادیویی) و  یا EMI (تداخل الکترومغناطیسی) می توانند با سیگنال منتقل شده اختلال ایجاد کرده و به همین ترتیب انتقال را با ایجاد افزایش در میزان خطای بیت تضعیف کند.

برای خرید بهترین انواع پچ کورد فیبر نوری با کارشناسان ما در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − چهار =